Kedves Kalandor!

Az Alcsútdobozi Kalandpark a fővárostól mindössze 40 kilométerre, Székesfehérvár és Tata között, a mesés Csaplári-erdőben helyezkedik el, könnyedén megközelíthető a 811-es főútról letérve. Kalandparkunk a híres Alcsúti Arborétum után és a Puskás Ferenc Sport Hotel mellett található, így számtalan kikapcsolódási lehetőséget biztosít az aktív pihenésre vágyók számára, és a természet szerelmeseinek is.

Nálunk minden korosztály megtalálja a számára megfelelő, mozgalmas kikapcsolódást, hiszen Gyerek pályánkon a 130 cm alattiak, Junior pályánkon a 130 cm-nél magasabbak, míg Felnőtt pályánkon a 150 cm felettiek élvezhetik a kalandokkal teli sportolást.

Azok számára pedig, akik csoportosan érkeznek, lehetőségük van csapatépítő programokon részt venni, amely felejthetetlen élményt nyújt minden Kalandornak!

A biztonságos szórakozáshoz kalandparkunk minden résztvevő számára biztosít védőfelszerelést, szakszerű öltöztetést, gyakorlópálya használatát és oktatást, valamint szükség esetén animátori segítséget és mentést is.

Ha megéheznél a pályák teljesítése után ajánljuk figyelmedbe a Mészáros Pub és Pizzériát, ahol hűsítő limonádékkal csillapíthatod szomjadat és megkóstolhatod a környék legfinomabb pizzáit is.

Ha élményekkel teli kikapcsolódásra vágysz, irány az Alcsútdobozi Kalandpark!
© 2020 Alcsútdobozi Kalandpark