Bemutatkozás

Kedves Kalandor!

Az Alcsútdobozi Kalandpark a fővárostól mindössze 40 kilométerre, Székesfehérvár és Tata között, a mesés Csaplári-erdőben helyezkedik el, könnyedén megközelíthető a 811-es főútról letérve. Kalandparkunk a híres Alcsútdobozi Arborétum után és a Puskás Ferenc Sport Hotel mellett található, így számtalan kikapcsolódási lehetőséget biztosít az aktív pihenésre vágyók számára, és a természet szerelmeseinek is.

Nálunk minden korosztály megtalálja a számára megfelelő, mozgalmas kikapcsolódást, hiszen gyermekpályánkon a 130 cm alattiak, juniorpályánkon a 130 cm-nél magasabbak, míg felnőtt pályánkon a 150 cm felettiek élvezhetik a kalandokkal teli sportolást. Azok számára pedig, akik csoportosan érkeznek, lehetőségük van a csapatépítő pályánkat igénybe venni, amely felejthetetlen élményt nyújt minden résztvevőnek!

Folyamatos ajándékokkal és változatos akciókkal készülünk, ezért érdemes velünk maradnod egész évben!

A biztonságos szórakozáshoz kalandparkunk minden résztvevő számára biztosít védő felszerelést, szakszerű öltöztetést, gyakorlópálya használatát és oktatást, valamint szükség esetén animátori segítséget és mentést is.

A pályákat teljesítve a Kalandpark büfében csillapíthatod szomjad hűsítő üdítőinkkel, valamint a környék legfinomabb pizzáit is megkóstolhatod a Mészáros Pub és Pizzéria jóvoltából. Ajándéktárgyaink között kedvedre válogathatsz, és meglepheted szeretteidet vagy önmagad.

Ha élményekkel teli kikapcsolódásra vágysz, irány az Alcsútdobozi Kalandpark!

Tekintsd meg összefoglaló vidónkat!

https://youtu.be/DHmNEIyq-rc